Рыба, фаршированная кашей

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рыба2 шт
Каша гречневая1 стакан
Яйца2 шт
Сметана1 стакан
Лук репчатый1 шт
Мука1 ст.л.
Масло растительное3 ст.л.
Перец0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: У тушки рыбы отрезаем голову и удаляем внутренности, не разрезая брюшка. Рыбу хорошо промываем, солим и начиняем гречневой кашей, смешанной с поджаренным луком и рубленными вареными яйцами. Сверху рыбу перчим, обваливаем в муке и обжариваем на растительном масле (маргарине) до образования корочки. Затем рыбу в этой же сковороде запекаем в духовке, периодически поливая образовавшимся соусом. За 5-10 минут до готовности заливаем рыбу сметаной. Готовую рыбу посыпаем зеленью.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак