Говядина поджаренная с фасолью стручковой


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Говядина500г
Жир говяжий150г
Лук репчатый2шт
Фасоль стручковая500г
Зелень петрушки2ст.л.
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Мясо промываем, очищаем от пленок, разрезаем на куски поперек волокон, посыпаем солью и обжариваем на жире. Перед снятием с огня добавляем нашинкованный лук. Варим отдельно фасоль, соединяем все компоненты в одной кастрюле, добавляем отвар, мелко нарезанную зелень, лавровый лист, соль и тушим десять минут. Перед подачей к столу лавровый лист вынимаем. Блюдо украшаем зеленью петрушки.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Полунична маргарита (фоторецепт)
рецепт клубничного ликера ксу ксу, рецепт клубничного ликера ксу ксу пошагово, состав клубничного ликера ксу ксу, как готовить клубничный ликер ксу ксу, как приготовить клубничный ликер ксу ксу пошагово, клубничный ликер ксу ксу рецепт
Полуничний лікер Ксу Ксу