Говядина поджаренная с фасолью стручковой

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Говядина500 г
Жир говяжий150 г
Лук репчатый2 шт
Фасоль стручковая500 г
Зелень петрушки2 ст.л.
Соль0.00 по вкусу
Перец0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Мясо промываем, очищаем от пленок, разрезаем на куски поперек волокон, посыпаем солью и обжариваем на жире. Перед снятием с огня добавляем нашинкованный лук. Варим отдельно фасоль, соединяем все компоненты в одной кастрюле, добавляем отвар, мелко нарезанную зелень, лавровый лист, соль и тушим десять минут. Перед подачей к столу лавровый лист вынимаем. Блюдо украшаем зеленью петрушки.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати з курячого філе: 5 простих рецептів
Курка в вершковому соусі
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляній шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки