Говядина тушеная по-аргентински

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Говядина200 г
Сало30 г
Лук репчатый750 г
Перец сладкий100 г
Масло оливковое20 г
Тимьян0.50 ч.л.
Перец красный молотый0.00 по вкусу
Цедра лимона0.25 шт
Сахар1 ч.л.
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Говядину и сало нарезаем кубиками. Лук и чеснок рубим. Все обжариваем на оливковом масле. Затем перекладываем в порционный глиняный горшок, добавляем воду, чтобы она покрыла мясо, заправляем солью, красным и черным перцем, тимьяном и тушим. Незадолго до готовности мяса добавляем нарезанные кольцами стручки сладкого перца, а спустя 15 минут — натертую цедру лимона и кусочки сахара. Блюдо подаем с отварным рассыпчатым рисом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати з курячого філе: 5 простих рецептів
Курка в вершковому соусі
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляній шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак