Говядина, маринованная по-берлински


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Говядина200г
Лук репчатый30г
Корень петрушки15г
Морковь20г
Корень сельдерея10г
Уксус50мл
Вода50мл
Сметана40г
Лавровый лист2шт
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Нарезанные ломтиками морковь, лук, корень сельдерея, корень петрушки, а также лавровый лист, черный перец горошком, соль заливаем уксусом и таким же количеством воды и кипятим. Мясо помещаем в эмалированную или фаянсовую посуду, заливаем охлажденным маринадом, покрываем дольками лимона, накрываем салфеткой, смоченной в маринаде, и маринуем в течение 3 дней. Затем мясо насухо обтираем, обжариваем, укладываем в кастрюлю вместе со слегка поджаренным луком, морковью, петрушкой, заливаем до половины маринадом и бульоном и тушим под крышкой в жарочном шкафу. Мясо нарезаем ломтями и подаем со сметаной.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею