Голова и ножки поросенка под кислым соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Голова и ноги поросенка1шт
Жир свиной20г
Мука10г
Лук репчатый15г
Сметана30г
Сахар1ч.л.
Горчица1ч.л.
Черный перец молотый0по вкусу
Лавровый лист2шт
Лимонный сок1ст.л.
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Голову и ножки промываем, разбираем на небольшие куски и ставим варить. С бульона снимаем пену, солим, кладем лавр и варим до готовности. Слегка подрумяниваем в жире муку, обжариваем лук с цедрой лимона, добавляем немного холодной воды, тщательно перемешиваем. Мясо вынимаем из бульона и заливаем полученным соусом, приправляем горчицей, перцем и лимонным соком, кладем сметану, сахар и варим еще 10 минут.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Полунична маргарита (фоторецепт)
рецепт клубничного ликера ксу ксу, рецепт клубничного ликера ксу ксу пошагово, состав клубничного ликера ксу ксу, как готовить клубничный ликер ксу ксу, как приготовить клубничный ликер ксу ксу пошагово, клубничный ликер ксу ксу рецепт
Полуничний лікер Ксу Ксу