Голова и ножки поросенка под кислым соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Голова и ноги поросенка1 шт
Жир свиной20 г
Мука10 г
Лук репчатый15 г
Сметана30 г
Сахар1 ч.л.
Горчица1 ч.л.
Черный перец молотый0.00 по вкусу
Лавровый лист2 шт
Лимонный сок1 ст.л.
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Голову и ножки промываем, разбираем на небольшие куски и ставим варить. С бульона снимаем пену, солим, кладем лавр и варим до готовности. Слегка подрумяниваем в жире муку, обжариваем лук с цедрой лимона, добавляем немного холодной воды, тщательно перемешиваем. Мясо вынимаем из бульона и заливаем полученным соусом, приправляем горчицей, перцем и лимонным соком, кладем сметану, сахар и варим еще 10 минут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Запечена картопля з грибами
Індичка, запечена в духовці
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)