Голова телячья


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Перец0по вкусу
Соль0по вкусу
Укроп1ст.л.
Гвоздика4шт
Лук репчатый1шт
Морковь2шт
Уксус1стакан
Язык0.50шт
Голова теленка0.50шт
Додати в список покупок

Способ приготовления: Кладем голову на несколько часов в воду, добавляем 0,5 стакана уксуса. Чистим как следует и обвязываем. Кладем в скороварку, заливаем водой. Варим несколько минут в открытой кастрюле. Откидываем на дуршлаг. Воду выливаем. Голову снова помещаем в скороварку, заливаем холодной водой до полного погружения. Добавляем 0,5 стакана уксуса, лук, морковь, зелень, соль, перец. Закрываем. Варим 40 минут. Подаем горячей с майонезом.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт
Лазанья з кабачків
М’ята молода картопля
Млинці на кефірі: рецепт тонких млинців
Нототенія в томатному соусі
Феттучіні з кабачків з грибами (Все буде добре, відеорецепт)
Класичний плов


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити