Голова телячья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Перец0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Укроп1 ст.л.
Гвоздика4 шт
Лук репчатый1 шт
Морковь2 шт
Уксус1 стакан
Язык0.50 шт
Голова теленка0.50 шт
Додати в список покупок

Способ приготовления: Кладем голову на несколько часов в воду, добавляем 0,5 стакана уксуса. Чистим как следует и обвязываем. Кладем в скороварку, заливаем водой. Варим несколько минут в открытой кастрюле. Откидываем на дуршлаг. Воду выливаем. Голову снова помещаем в скороварку, заливаем холодной водой до полного погружения. Добавляем 0,5 стакана уксуса, лук, морковь, зелень, соль, перец. Закрываем. Варим 40 минут. Подаем горячей с майонезом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста болоньєзе з сиром
Соте з баклажанів (Майстер Шеф)
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму