Гусь жареный по-берлински


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Гусь3000г
Капуста красная2000г
Сахар1ст.л.
Соль1ст.л.
Картофель1000г
Яблоки700г
Майоран1ч.л.
Додати в список покупок

Подготовленную тушку гуся солим изнутри, натираем сушеным измельченным майораном и начиняем очищенными яблоками без сердцевины. Затем тушку зашиваем и жарим. Незадолго до окончания жарки кладем оставшиеся яблоки и доводим гуся до готовности. Из оставшегося после жарки гуся жира приготавливаем соус. Для этого жир разводим бульоном, кипятим, добавляем кукурузную муку, помешиваем и процеживаем. Отдельно тушим краснокочанную капусту. Приготовленного гуся рубим на порции, укладываем на блюдо и гарнируем яблоками, отваренным отдельно картофелем.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Полунична маргарита (фоторецепт)
рецепт клубничного ликера ксу ксу, рецепт клубничного ликера ксу ксу пошагово, состав клубничного ликера ксу ксу, как готовить клубничный ликер ксу ксу, как приготовить клубничный ликер ксу ксу пошагово, клубничный ликер ксу ксу рецепт
Полуничний лікер Ксу Ксу