Індичка в вині: покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Незвичайне поєднання індички і винного желе безсумнівно здивує Вас і Ваших близьких ніжним ненав'язливим смаком
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Індичка180 г
Сметана1 ч.л.
Топленое масло1 ч.л.
Фрукти (будь-які)50 г
Мадера20 г
Желе50 г
Сіль0.00 по вкусу
Перець0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати індичку у вині: покроковий рецепт

Готуємо желе

  1. З м’ясних кісток варимо бульйон при слабкому кипінні, систематично знімаючи жир і піну.
  2. У проціджений гарячий бульйон додаємо попередньо замочений у холодній воді желатин і розмішуємо до повного розчинення.
  3. Додаємо спеції і вводимо половину яєць (яєчні білки, змішані з п’ятикратною кількістю холодного бульйону), доводимо до кипіння, додаємо решту інгрідієнтів і знову доводимо до кипіння.
  4. Готове желе проціджуємо.
  5. У проціджене гаряче желе додаємо вино (на 1000 г желе 400 г вина), охолоджуємо до киселеподібної консистенції.

Готуємо індичку

  1. Потрошеную і промиту індичку зашиваємо в дві нитки, солимо і злегка обсмажуємо, потім змащуємо сметаною і доводимо до готовності в духовці, періодично перевертаючи і поливаючи соком, що виділився.
  2. Смажену індичку рубаємо на порції так, щоб в кожному був шматочок від ніжки і від філе, викладаємо на блюдо, прикрашаємо фруктами, глазуруємо напівзастившим м’ясним желе з додаванням вина та охолоджуємо.

Читайте також: Курча у вині: покроковий рецепт


 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Картопля в духовці по селянськи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром
пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной рецепт, пирог с красной и черной смородиной рецепт приготовления, как приготовить пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной состав
Пиріг з червоною і чорною порічкою