Індичка в вині: покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Незвичайне поєднання індички і винного желе безсумнівно здивує Вас і Ваших близьких ніжним ненав'язливим смаком
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Індичка180 г
Сметана1 ч.л.
Топленое масло1 ч.л.
Фрукти (будь-які)50 г
Мадера20 г
Желе50 г
Сіль0.00 по вкусу
Перець0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати індичку у вині: покроковий рецепт

Готуємо желе

  1. З м’ясних кісток варимо бульйон при слабкому кипінні, систематично знімаючи жир і піну.
  2. У проціджений гарячий бульйон додаємо попередньо замочений у холодній воді желатин і розмішуємо до повного розчинення.
  3. Додаємо спеції і вводимо половину яєць (яєчні білки, змішані з п’ятикратною кількістю холодного бульйону), доводимо до кипіння, додаємо решту інгрідієнтів і знову доводимо до кипіння.
  4. Готове желе проціджуємо.
  5. У проціджене гаряче желе додаємо вино (на 1000 г желе 400 г вина), охолоджуємо до киселеподібної консистенції.

Готуємо індичку

  1. Потрошеную і промиту індичку зашиваємо в дві нитки, солимо і злегка обсмажуємо, потім змащуємо сметаною і доводимо до готовності в духовці, періодично перевертаючи і поливаючи соком, що виділився.
  2. Смажену індичку рубаємо на порції так, щоб в кожному був шматочок від ніжки і від філе, викладаємо на блюдо, прикрашаємо фруктами, глазуруємо напівзастившим м’ясним желе з додаванням вина та охолоджуємо.

Читайте також: Курча у вині: покроковий рецепт


 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)