Кабоби «Лаззат»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх продуктів

Складові
Баранина200г
Уксус5г
Репчатый лук20г
Яйца1шт
Мука20г
Жир30г
Масло10г
Петрушка1ч.л.
Укроп1ч.л.
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Мясо нарезаем, отбиваем, маринуем с добавлением мелко шинкованного репчатого лука, уксуса, специй. Перед жаркой куски смачиваем в яйце, панируем в муке (повторяем дважды) и жарим на небольшом количестве жира.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
цветы кабачка в кляре
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
как варить варенье
Варення із черешні з кісточкою