Казани хоровац

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баранина220 г
Топленое масло20 г
Гранатовый сок25 г
Репчатый лук50 г
Зелень1 ч.л.
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Баранину нарезаем небольшими кусками, кладем на сковороду, посыпаем солью, перцем и обжариваем на масле почти до готовности. Затем в мясо добавляем нарезанный кольцами репчатый лук и продолжаем жарить еще 5 минут. После этого вливаем свежий гранатовый сок и перемешиваем. Подаем шашлык, посыпав зернами граната или полив гранатовым соком и посыпав зеленью петрушки.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький