Капуста квашеная с картофелем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Подсолнечное масло0.50 стакан
Лук-порей2 шт
Картофель500 г
Квашеная капуста700 г
Красный молотый перец0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Варим картофель 20-25 минут. Снимаем, даем остыть, очищаем и режем кольцами. Мелко нарезанный лук-порей и крупно нашинкованную капусту тушиv в небольшом количестве масла до мягкости. Глубокий противень намазываем маслом, на дно укладываем половину картофеля, сверху накрываем тушеной капустой. Остальную половину картофеля выкладываем на капусту, посыпаем красным перцем и поливаем оставшимся маслом. Печем в духовке при температуре 220 °С около 40 минут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький