Капуста тушеная по-венгерски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх продуктів

Складові
Укроп1ч.л.
Паприка0.50ч.л.
Мука1ч.л.
Лук20г
Жир20г
Квашеная капуста220г
Копчености50г
Соль0по вкусу
Сметана1ст.л.
Додати в список покупок

Способ приготовления: Квашеную капусту кладем в кастрюлю, добавляем кожу и кости от копченостей (окорока, корейки) и тушим до готовности. Лук репчатый мелко шинкуем и пассируем вместе с пшеничной мукой на жире до золотистого цвета. Затем кости от копченостей вынимаем, а в капусту добавляем поджаренный лук, веточки укропа, перец, сметану, все хорошо перемешиваем.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Спаржа з рисом
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
як приготувати салат з черешнею, полуницею і куркою
Салат з черешнею, полуницею і куркою