Капуста тушеная по-венгерски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Укроп1 ч.л.
Паприка0.50 ч.л.
Мука1 ч.л.
Лук20 г
Жир20 г
Квашеная капуста220 г
Копчености50 г
Соль0.00 по вкусу
Сметана1 ст.л.
Додати в список покупок

Способ приготовления: Квашеную капусту кладем в кастрюлю, добавляем кожу и кости от копченостей (окорока, корейки) и тушим до готовности. Лук репчатый мелко шинкуем и пассируем вместе с пшеничной мукой на жире до золотистого цвета. Затем кости от копченостей вынимаем, а в капусту добавляем поджаренный лук, веточки укропа, перец, сметану, все хорошо перемешиваем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар