Капуста тушеная по-венгерски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Укроп1 ч.л.
Паприка0.50 ч.л.
Мука1 ч.л.
Лук20 г
Жир20 г
Квашеная капуста220 г
Копчености50 г
Соль0.00 по вкусу
Сметана1 ст.л.
Додати в список покупок

Способ приготовления: Квашеную капусту кладем в кастрюлю, добавляем кожу и кости от копченостей (окорока, корейки) и тушим до готовности. Лук репчатый мелко шинкуем и пассируем вместе с пшеничной мукой на жире до золотистого цвета. Затем кости от копченостей вынимаем, а в капусту добавляем поджаренный лук, веточки укропа, перец, сметану, все хорошо перемешиваем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля фрі в каструлі
Тушкована картопля з грибами
Смажена картопля з часником
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
рецепт салата с курицей и огурцами, рецепт приготовления салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами, состав салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами
Салат з куркою та огірками