Карп жареный

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Карп300 г
Лук репчатый40 г
Масло сливочное15 г
Шпик20 г
Картофель140 г
Сметана50 г
Перец сладкий60 г
Помидоры40 г
Мука1 ч.л.
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Обработанного карпа нарезаем на куски. В каждом куске делаем надрезы и кладем в них тонкие ломтики шпика, солим и перчим. Сотейник смазываем жиром, кладем на дно нарезанный кружочками отварной картофель, на него рыбу, покрываем ее зеленым перцем, нарезанным кружочками, помидорами и луком, поливаем маслом и ставим в жарочный шкаф. Когда рыба будет наполовину готова, поливаем сметаной, в которой разведена пассированная мука, и тушим до готовности.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар