Карри бенгальское

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Карри0.50 ч.л.
Молоко1 ст.л.
Томатная паста1 ч.л.
Чеснок1 зубчик
Лук репчатый40 г
Масло сливочное15 г
Баранина230 г
Сольпо вкусу
Рис отварной150 г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Обработанного цыпленка, кролика или баранину отвариваем 20 минут, затем разрезаем на маленькие кусочки. В кастрюле разогреваем масло, добавляем пассированные до золотистого цвета лук и чеснок, кусочки мяса, бульон, пряности, томатное пюре, молоко, соль и тушим 35 минут, периодически помешивая. Отдельно на гарнир подаем отварной рис.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині