Карри бенгальское

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Карри0.50 ч.л.
Молоко1 ст.л.
Томатная паста1 ч.л.
Чеснок1 зубчик
Лук репчатый40 г
Масло сливочное15 г
Баранина230 г
Соль0.00 по вкусу
Рис отварной150 г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Обработанного цыпленка, кролика или баранину отвариваем 20 минут, затем разрезаем на маленькие кусочки. В кастрюле разогреваем масло, добавляем пассированные до золотистого цвета лук и чеснок, кусочки мяса, бульон, пряности, томатное пюре, молоко, соль и тушим 35 минут, периодически помешивая. Отдельно на гарнир подаем отварной рис.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?
Паста з морепродуктами в сметанному соусі
Картопля в горщиках зі сметаною

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт пирожков из слоеного теста, рецепт пирожков из слоеного теста пошагово, состав пирожков из слоеного теста, как готовить пирожки из слоеного теста, как приготовить пирожки из слоеного теста пошагово
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками