Карси хоровац

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Красный перец молотый0.00 по вкусу
Уксус1 ч.л.
Коньяк10 мл
Лук репчатый5 шт
Сало20 г
Баранина300 г
Зелень укропа1 ст.л.
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Мякоть жирной баранины нарезаем кусками толщиной 4 см, посыпаем перцем, солью, мелко нарезанным луком, добавляем коньяк, уксус, зелень и выдерживаем на холоде 6-7 часов. Маринованное мясо нанизываем на шпажку, чередуя с курдючным салом, и жарим на мангале, периодически повертывая. После обжаривания срезаем мясо и сало. Шашлык украшаем нарезанным кольцами репчатым луком, а также овощами, жаренными на вертеле.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький