Картофель панированный

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйца1 шт
Сухари15 г
Мука20 г
Окорок40 г
Картофель300 г
Сливочное масло15 г
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: В подсоленной воде варим до полуготовности картофель в кожуре. Затем его очищаем и нарезаем ломтиками толщиной 1 см. Мелко нарезаем окорок, соединяем его с мукой и молотыми сухарями. Отдельно взбиваем яйца. Ломтики картофеля панируем в смеси из окорока с сухарями, смачиваем в взбитом яйце и обжариваем на сильно разогретом масле.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар