Каурма

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баранина200 г
Жир15 г
Репчатый лук130 г
Томатная паста20 г
Мука1 ч.л.
Уксус1 ч.л.
Чеснок3 зубчик
Зелень петрушки1 ст.л.
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Баранину нарезаем кусками по 20-25 г, обжариваем в сотейнике, добавляем репчатый лук, бульон, накрываем крышкой и тушим. Затем кладем томатное пюре или часть предусмотренных по норме помидоров. Через 10 минут разводим бульоном или кипятком и заправляем толченым чесноком, помидорами, перцем, рубленой зеленью, солью, кипятят еще 5 минут, после чего сотейник отставляем на борт плиты и выдерживаем 25-30 минут. При подаче посыпаем рубленой зеленью.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький