Курица в виноградном соусе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Разделываем курицу. Берем филе и нарезаем его брусочками. Жарим на сковороде с добавлением куриного бульона и лимонной кислоты. Добавляем виноград и маслины. Готовое блюдо украшаем зеленым луком и сладким перцем.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Крахмал5г
Бульон100г
Лимонная кислота5г
Виноград100г
Куриное филе250г
Соль0по вкусу

Разделываем курицу. Берем филе и нарезаем его брусочками. Жарим на сковороде с добавлением куриного бульона и лимонной кислоты. Добавляем виноград и маслины. Готовое блюдо украшаем зеленым луком и сладким перцем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Овочевий жульєн (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хачапурі по-аджарськи (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хачапурі (Все буде смачно) (відеорецепт)
Лосось в тісті
Лазанья – рецепт приготування
Киш з брокколі
Кокован: рецепт курки у вині
Голодна кутя з рисом
Риба з коріандром і чилі
Телятина з морквою
Спагетті Ді маре
Запечена риба з томатами
Шинка по-кантонськи з кисло-солодким соусом
Свинина, тушкована в горщику


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити