Курица хрустящая


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Цыпленка тщательно моем и немного подсушиваем. Затем разрезаем вдоль брюшка и смазываем солью с двух сторон. Распластываем и укладываем на противень. Сверху перчим. Запекаем в духовке при температуре 200 °С 50 минут. Подаем только в горячем виде.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Перец0по вкусу
Соль0по вкусу
Цыпленок1500г

Цыпленка тщательно моем и немного подсушиваем. Затем разрезаем вдоль брюшка и смазываем солью с двух сторон. Распластываем и укладываем на противень. Сверху перчим. Запекаем в духовке при температуре 200 °С 50 минут. Подаем только в горячем виде.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Голодна кутя з рисом
Голодна кутя
Різотто з морепродуктами
Рулька, фарширована грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Пеппер-стейк
Американський бургер: рецепт
Рулька з квашеною капустою (Все буде смачно) (відеорецепт)
Паелья з морепродуктами в мультиварці
Гусак в духовці: рецепт
Стейк по-японські з соусом теріякі
Жовті вареники з сиром
Вареники з горіхами та сиром
Вареники з сирною начинкою
Ліниві вареники з манкою


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити