Кюкю из кутума


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Топленое масло25г
Яйца1шт
Перец0по вкусу
Кинза10г
Репчатый лук30г
Кутум копченый200г
Соль0по вкусу

Копченый кутум отвариваем в воде, очищаем от чешуи и костей. Репчатый или зеленый лук мелко нарезаем и жарим, добавляем рубленую зелень, прожариваем и смешиваем с кусочками кутума. Затем перекладываем в смазанную жиром сковороду, заливаем взбитым яйцом, смешанным с рубленой кинзой и запекаем в жарочном шкафу. При подаче кюкю режем на ромбы и поливаем маслом.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити