Кюкю из кутума

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Топленое масло25 г
Яйца1 шт
Перец0.00 по вкусу
Кинза10 г
Репчатый лук30 г
Кутум копченый200 г
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Копченый кутум отвариваем в воде, очищаем от чешуи и костей. Репчатый или зеленый лук мелко нарезаем и жарим, добавляем рубленую зелень, прожариваем и смешиваем с кусочками кутума. Затем перекладываем в смазанную жиром сковороду, заливаем взбитым яйцом, смешанным с рубленой кинзой и запекаем в жарочном шкафу. При подаче кюкю режем на ромбы и поливаем маслом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар