Плов по-сирийски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Репчатый лук20 г
Петрушка1 ч.л.
Корица0.00 по вкусу
Мука1 ч.л.
Вода50 мл
Томатная паста1 ст.л.
Перец0.00 по вкусу
Жир15 г
Баранина150 г
Соль0.00 по вкусу
Рис60 г
Додати в список покупок

Репчатый лук мелко рубим и обжариваем на бараньем жире, добавляем баранину, нарезанную небольшими кусочками, посыпаем мукой, солим, добавляем красный перец. Затем вливаем воду, кладем томатное пюре, связанную в пучок зелень, порошок корицы, размешиваем и тушим на слабом огне до готовности мяса. Зелень вынимаем. Мясо укладываем в центре круглого блюда, а вокруг него помещаем отварной обсушенный рис.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар