Плов по-сирийски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Репчатый лук20г
Петрушка1ч.л.
Корица0по вкусу
Мука1ч.л.
Вода50мл
Томатная паста1ст.л.
Перец0по вкусу
Жир15г
Баранина150г
Соль0по вкусу
Рис60г

Репчатый лук мелко рубим и обжариваем на бараньем жире, добавляем баранину, нарезанную небольшими кусочками, посыпаем мукой, солим, добавляем красный перец. Затем вливаем воду, кладем томатное пюре, связанную в пучок зелень, порошок корицы, размешиваем и тушим на слабом огне до готовности мяса. Зелень вынимаем. Мясо укладываем в центре круглого блюда, а вокруг него помещаем отварной обсушенный рис.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити