Пшеничная каша с белыми грибами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Пшено2стакан
Грибы белые 1000г
Лук репчатый2шт
Сало свиное 100г
Мята7г
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу

Пшено варим до полуготовности.   Пока  каша готовиться, мы свежие грибы хорошо промываем, чистим и нарезаем небольшими кусочками. Разогреваем сковороду с нарезанным небольшими кусочками салом, добавляем грибы  и обжариваем их до полуготовности, за 5 минут до снятия с огня, закладываем  нарезанный кубиками лук. Теперь в кастрюлю с кашей  высыпаем содержимое сковороды, добавляем соль, перец и  хорошо перемешиваем. Ставим в духовку и доводим до готовности, чтобы каша стала у нас рассыпчатой. При подаче на стол кашу посыпаем мелко нарезанной мятой.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити