Тесто рубленое, с грибами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Грибы20г
Лук70г
Сало40г
Мука200г
Яйцо2шт
Вода100мл
Соль0щепотка

Сушеные грибы отвариваем в небольшом количестве воды до полного испарения жидкости. Нарезанное мелкими кубиками сало растапливаем, шкварки отделяем, а в полученном жире поджариваем нарезанный лук. Мелко порубленные грибы и шкварки соединяем с луком и слегка поджариваем.
Из муки, яйца и воды, с добавлением соли замешиваем крутое тесто. Его необходимо порубить. Затем погружаем тесто в кипящую подсоленную воду и варим в закрытой кастрюле около 5 минут. Сваренное тесто отцеживаем, обливаем на дуршлаге горячей кипяченной водой, высыпаем на блюдо и перемешиваем с грибами.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Сочевиця з грибами і шпинатом
Жульєн в мультиварці
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)
Дорадо з овочами
Курячий шніцель з овочевим салатом
Млинці на кислому молоці
Млинці з цільнозернового борошна
Млинці з курячими потрошками і грибами
Хашлама — тушкована баранина з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити