Шпундра


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Грудинка свиная — 250 г0по вкусу
Лук — 30 г0по вкусу
Свёкла — 80 г0по вкусу
Мука — 10 г0по вкусу
Жир — 15 г0по вкусу
Квас свекольный — 350 мл0по вкусу
Соль — по вкусу0по вкусу

Свиную грудинку поджариваем с измельченным луком, мукой и шинкованной свёклой на сковороде. После этого поджаренную грудинку мелко нарезаем, укладываем вместе с луком и свёклой в кастрюлю, заливаем свекольным квасом, солим, варим до готовности и подаем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)
Дорадо з овочами
Курячий шніцель з овочевим салатом
Млинці на кислому молоці
Млинці з цільнозернового борошна
Млинці з курячими потрошками і грибами
Хашлама — тушкована баранина з овочами
Млинці, запечені з мигдалем і мармеладом
Млинці на сироватці
Паелья з морепродуктами в мультиварці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити