«Бабка Ежка» («Званый ужин»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Томаты200г
Говядина400г
Лук репчатый1шт
Масло оливковое0по вкусу
Кукуруза (консервированная)2ст.л.
Фасоль (консервированная)2ст.л.
Перец черный0по вкусу
Кориандр0по вкусу
Соль0по вкусу
Перец болгарский1шт

В сковороде разогреваем оливковое масло и обжариваем в нем нарезанную толстой соломкой говядину. Когда говялина немного прожарится добавляем нарезанный лук. За 10 минут до готовности добавляем нарещанный кубиками болгарский перец, консервированную кукурузу, консервированную фасоль, солим и приправляем черныйм перцем и кориандром.  В конце жарки добавляем томаты и доводим до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)
Дорадо з овочами
Курячий шніцель з овочевим салатом
Млинці на кислому молоці
Млинці з цільнозернового борошна
Млинці з курячими потрошками і грибами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити