Завиванец из рубленого мяса


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Говядина400г
Батон75г
Морковь100г
Лук0.50шт
Масло сливочное2ст.л.
Молоко0.50стакан
Яйцо2шт
Соль0щепотка

Готовим котлетную массу (пропускаем мясо через мясорубку, добавляем размоченный хлеб), кладем ее на влажное полотенце и придаем продолговатую форму толщиной 1,5 см. На середину (вдоль) кладем половинки сваренных вкрутую яиц. Сверху тонким слоем выкладываем поджаренную морковь и репчатый лук. Соединяем края полотенца и защипываем завиванец.
Готовый завиванец аккуратно перекладываем швом вниз на сковороду, смазанную маслом. Смазываем взбитым яйцом, в некоторых местах прокалываем вилкой. Вливаем горячее молоко и запекаем в духовке 30 минут, периодически подливая воду.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Сочевиця з грибами і шпинатом
Жульєн в мультиварці
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)
Дорадо з овочами
Курячий шніцель з овочевим салатом
Млинці на кислому молоці
Млинці з цільнозернового борошна
Млинці з курячими потрошками і грибами
Хашлама — тушкована баранина з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити