Почки в винном соусе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


простий рецепт
Переглянути відгуки

Телячьи почки в ансамбле с нежной спаржей под винным соусом от шеф-повара Вадима Волконского привнесут в праздничную трапезу немного пикантности

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Почки телячьи200г
Спаржа50г
Коньяк10г
Вино красное сухое100г
Лук - шаллот30г
Соль0щепотка
Перец0щепотка
Масло сливочное0щепотка
Масло оливковое0щепотка

Smachno.ua благодарит ресторан «Belmondo» и шеф-повара Вадима Волконского за помощь в подготовке материала.

Совет от шеф-повара Вадима Волконского:

1. Перед приготовлением почки нужно зачистить от жилок и замочить на 3 часа в холодной воде.

2. Во время обжарки почек следите, чтобы они не подсохли – на сковороде они должны быть с розовым соком.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Грецький салат (фоторецепт)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Імбирний чай (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Вівсяне печиво (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити