Почки в винном соусе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


простий рецепт

Телячьи почки в ансамбле с нежной спаржей под винным соусом от шеф-повара Вадима Волконского привнесут в праздничную трапезу немного пикантности

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Почки телячьи200г
Спаржа50г
Коньяк10г
Вино красное сухое100г
Лук - шаллот30г
Соль0щепотка
Перец0щепотка
Масло сливочное0щепотка
Масло оливковое0щепотка

Smachno.ua благодарит ресторан «Belmondo» и шеф-повара Вадима Волконского за помощь в подготовке материала.

Совет от шеф-повара Вадима Волконского:

1. Перед приготовлением почки нужно зачистить от жилок и замочить на 3 часа в холодной воде.

2. Во время обжарки почек следите, чтобы они не подсохли – на сковороде они должны быть с розовым соком.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шакшука
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити