Рис для ризотто


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Обжариваем на сливочном масле измельченный лук до золотистого цвета, потом лук отбрасываем, а в масло кладем рис и нагреваем его до тех пор, пока он не станет прозрачным. Заливаем рис вином, а когда вино выпарится, добавляем бульон и доводим рис до готовности.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Соль0щепотка
Бульон0щепотка
Вино или мартини30г
Масло сливочное30г
Лук репчатый0.50шт
Рис75г

Обжариваем на сливочном масле измельченный лук до золотистого цвета, потом лук отбрасываем, а в масло кладем рис и нагреваем его до тех пор, пока он не станет прозрачным. Заливаем рис вином, а когда вино выпарится, добавляем бульон и доводим рис до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Риба з коріандром і чилі
Телятина з морквою
Спагетті Ді маре
Запечена риба з томатами
Шинка по-кантонськи з кисло-солодким соусом
Свинина, тушкована в горщику
Овочева запіканка в мультиварці
Різотто з язиком
Класичний плов
Голодна кутя з рисом
Голодна кутя
Різотто з морепродуктами
Рулька, фарширована грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Пеппер-стейк


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити