М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиРецепти на Різдво 2019
Готуємо домашню ароматну буженину в тісті, ніжний м'ясний рулет і балик з телятини
Зберегти в кулінарну книгу

Рулет зі свинини

СКЛАДОВІ:

  • Свинина — 1,5 кг
  • Яйця — 2  шт.
  • Шпик — 70  г
  • Морква — 1  шт.
  • Часник — 4  зубчик
  • Сіль —  по вкусу

Спосіб приготування

Свинячу м’якоть у вигляді великого пласта товщиною приблизно 2 см вирівнюємо, рівномірно укладаємо на ньому дрібно нарізані шпик, моркву, часник, варені яйця. Звертаємо у вигляді рулету, перев’язуємо, відварюємо в підсоленій воді та охолоджуємо під пресом.


Балик з телятини

СКЛАДОВІ

  • Телятина (задня частина) – 1,5 кг $
  • Морська сіль – 160 г;
  • Цукор – 125 г;
  • Мелена паприка – 12 г;
  • Чабер сушений – 3 г;
  • Мелений духмяний перець – 3 г;
  • Мелений коріандр – 5 г;
  • Вода – 40 мл

Покроковий рецепт приготування читайте тут


Буженина в тісті

Складові:

  • Свинина (ошийок) — 600  г
  • Часник — 2  зубчик
  • Перець чорний (мелений) —  за смаком
  • Сіль —  за смаком
  • Тісто листкове (готове) — 500  г
  • Яйце – 1 шт.

Спосіб приготування

  1. Свинину ретельно миємо під холодною проточною водою, обсушуємо, натираємо сумішшю з солі, меленого перцю і подрібненого часнику. Кладемо в холодильник на 8 годин.
  2. Сковороду добре розігріваємо і обсмажуємо підготовлене м’ясо до появи золотистої скоринки. Знімаємо з вогню і злегка охолоджуємо.
  3. Розкачуємо тісто прямокутної форми, в центрі кладемо м’ясо. Зверху і знизу залишаємо порожнє місце по 5-10 см, з кожного краю – по 10 см. Бічні частини тесту нарізаємо по діагоналі по відношенню до шматка м’яса на смужки шириною 2 см.
  4. Краї тіста змащуємо збитим яйцем. Верхній і нижній край загинаємо на шматок м’яса, а бічні смужки тесту складаємо поперемінно один на одного, щоб на поверхні шматка м’яса вийшла «косичка».
  5. Випікаємо м’ясо в духовці при температурі 200 ° С протягом 30 хвилин.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік