Як приготувати лагман
Продукти для приготування лагмана
1. Великими брусочками нарізаємо моркву
2. Великими шматочками нарізаємо цибулю
3. Нарізаємо кубиками болгарський перець
4. Нарізаємо крупно квасолю
5. Нарізаємо кубиками помідор (без шкірки)
6. Розігріваємо в казані рослинну олію
7. Викладаємо в олію нарізану смужками телятину
8. Додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору
9. Періодично помішуємо
10. Наливаємо трохи бульйону і тушкуємо м’ясо 15 хвилин
11. Додаємо овочі та доводимо м’ясо до готовності
12. Викладаємо на розігріту пательню томатну пасту та підсмажуємо її 2 хвилини
13. Додаємо пасту до овочів
14. Додаємо приправу гриль
15. Додаємо чорний перець
16. Солимо, доводимо до кипіння та знімаємо з вогню
17. У миску викладаємо тушковані овочі та додаємо відварену домашню локшину
18. Доливаємо гарячий бульйон
Лагман з телятиною готовий!
Читайте також: Домашня локшина
Дякуємо шеф-кухарю Тамарі Савенко за допомогу в підготовці рецепта
Шеф-кухар Тамара Савенко