Гарячий борщ з куркою (фото)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Гарячий свекольник - це суп, в якому буряк виступає одним з головних інгредієнтів. У нього дуже приємний, злегка солодкуватий смак з невеликою кислинкою, що нагадує смак борщу. Крім того, велика кількість буряка робить суп ще і дуже корисним, адже більшість корисних речовин, що містяться в цьому овочі, не руйнується при термічній обробці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Буряк (середній)2.5 шт
Куряча чверть1 шт
Морква (середня)1 шт
Картопля (середня)5 шт
Цибуля1 шт
Лавровий лист1 шт
Корінь селери30 г
Оцет натуральный2.50 ст.л.
Часник2 зубчик
Суміш перців горошком за смаком
Мускатний горіх за смаком
Сметана за смаком
Зелень за смаком
Цукор за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Продукты для свекольника с курицей

Продукти, які потрібні для приготування гарячого свекольнику з куркою

рецепт пошагово свекольника с курицей шаг 1

1. Куряче м’ясо заливаємо водою, доводимо до кипіння, пару хвилин кип’ятимо і потім цю воду зливаємо

пошаговый рецепт горячего свекольника с курицей шаг 2

2. Наливаємо нову воду, додаємо лавровий лист, перець, сіль, половину цибулі (з лушпинням), половину моркви й корінь селери. Варимо бульйон 45-50 хвилин при малому кипінні

Порада: цибуля в лушпинні додасть бульйону золотистий відтінок, тільки попередньо її потрібно добре промити

как приготовить свекольник с курицей рецепт пошагово шаг 3

3. Поки вариться бульйон, запікаємо в духовці до м’якості буряк

Порада: запікайте буряк, загорнувши його в два шари фольги

состав свекольника с курицей шаг 4

4. Коли бульйон буде готовий, виймаємо з нього м’ясо й проціджуємо рідину: овочі й спеції викидаємо, а м’ясо розбираємо на шматочки й повертаємо в бульйон

как приготовить свекольник с курицей шаг 5

5. Додаємо до бульйону нарізану кубиком картоплю й варимо до готовності

как приготовить свекольник с курицей шаг 6

6. Залишки цибулі дрібно нарізаємо, моркву натираємо на крупній тертці. Підсмажуємо цибулю з морквою в розігрітій олії до золотистого кольору

рецепт пошагово свекольника с курицей шаг 7

7. Додаємо до супу нарізаний брусочками буряк

пошаговый рецепт горячего свекольника с курицей шаг 8

8. Вливаємо яблучний оцет і варимо суп ще 5 хвилин

Порада:

  • оцет можна замінити лимонним соком

  • кислота збереже колір буряка й додасть супу приємну кислинку

пошаговый рецепт горячего свекольника с курицей шаг 9

9. У кінці додаємо в суп зажарку, подрібнений часник, пробуємо суп на сіль і кислоту. За смаком додаємо цукор і мускатний горіх. Знімаємо суп з вогню, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин, щоб настоявся

как приготовить свекольник с курицей рецепт пошагово

Подаємо борщ зі сметаною і рубаною зеленню – страва готова!


Борщ готували Інна Меньшикова, Ольга Зайцева
Фото: Інна Меньшикова,
Smachno.ua

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Цибулевий суп з сиром
Рисовий суп
Курячий суп з вермішеллю
Місо суп
Томатний суп-пюре
Суп з галушками
ТОП-3 рецепта грибного крем-супу
Суп з грибами
Гарбузовий суп – рецепт покроковий
Суп з галушками по-українськи
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Овочевий суп з цукіні і зеленим горошком
Гороховий суп з копченостями
Суп з фрикадельками і вермішеллю – покроковий рецепт приготування
Зелений борщ з томатом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму