Як приготувати салат Цезар з креветками
Продукти для салата Цезарь
1. На розігріту сковороду невеликими порціями викладаємо тертий на дрібну тертку пармезан
2. Коли сир розплавиться зверху та підрум’яниться знизу, знімаємо чіпси за допомогою дерев’яної палички
3. Поки сир не встиг охолонути, закручуємо чіпси
4. Готові чіпси викладаємо на серветку, щоб прибрати лишній жир
5. Салатні листя нарізаємо великими шматками та заправляємо соусом
6. Додаємо сухарики: з тостового хліба зрізаємо корочку та нарізаємо хліб кубиками, розміром 1 см. Підсушуємо їх в духовці протягом 10 хвилин, дістаємо і, поки вони ще теплі, солимо та скроплюємо подрібненим часником, змішаним з рослинним маслом.
7. Перемішуємо
8. Креветки викладаємо в розігріту олію
9. Обсмажуємо їх з двох сторін
10. Солимо
11. Скроплюємо креветки вином і готуємо ще хвилину
12. Викладаємо салат на тарілку
13. Додаємо креветки
14. Посипаємо натертим пармезаном
15. Додаємо сирні чіпси
Салат Цезар з креветками готовий!
Дякуємо за рецепт шеф-повару Андрію Ходакова
Ще рецептів салатів Цезар: