Аджика (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Аджика — гострий соус на основі помідорів, батьківщиною якого вважається Абхазія. Він має яскравий смак та ідеально пасує до м'ясних страв. Майстер-клас з приготування від шеф-кухаря Дмитра Шеверницького
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Помідор20 г
Часник5 г
Перець болгарський20 г
Яблуко40 г
Зелень2 г
Цибуля ріпчаста10 г
Сіль за смаком
Цукор за смаком
Додати в список покупок
рецепт пошагово аджики

Шеф-кухар Дмитро Шеверницький

Продукты для приготовления аджики

Продукти, необхідні для приготування страви

рецепт пошагово аджики - шаг 1

1. Нарізаємо помідор дольками

пошаговый рецепт приготовления аджики - шаг 2

2. Нарізаєм дольками яблуко

как приготовить аджику рецепт пошагово - шаг 3

3. Виймаємо насіння з перцю

состав аджики - шаг 4

как приготовить аджику пошагово

4. Нарізаємо перець дольками

 рецепт пошагово аджики - шаг 5

5. Нарізаємо очищену цибулю дольками

 рецепт пошагово аджики - шаг 6

пошаговый рецепт приготовления аджики

как приготовить аджику рецепт пошагово

состав аджики

как приготовить аджику пошагово

6. Подрібнюємо усі овочі та яблуко за допомогою м’ясорубки

как приготовить аджику пошагово - шаг 7

7. Солимо

рецепт пошагово аджики - шаг 8

8. Додаємо нарізану зелень

рецепт пошагово аджики - шаг 9

9. Перемішуємо. Аджика готова!


Тонкощі приготування аджики

Аджику за цим рецептом можна заготувати на зиму. Для цього в каструлю з готовим продуктом додають трохи томатного соку, доводять до кипіння, варять хвилину, а згодом розливають в попередньо підготовлені (простерилізовані) банки.

Зберігають аджику в холодному місці.

Читайте також як приготувати аджику з помідорів.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Імбирний оцет
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Консервовані нектарини
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки