Лагман: покроковий рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Приготувати лагман вдома просто, якщо знати кілька секретів. Як приготувати лагман з яловичини читайте в нашому покроковому рецепті!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Філе яловичини300г
Спагетті1пачка
Картопля3шт
Цибуля3шт
Помідори2шт
Морква1шт
Солодкий перець2шт
Томатна паста50г
Рослинна оліяза смаком
Зелень петрушки, кропу і селериза смаком
Часник3зубчика
Приправи (кінза, кмин, шафран, бадьян, гіркий і солодкий червоний перець)за смаком
Цукорза смаком
Сільза смаком

Як приготувати лагман вдома: рецепт

Варимо локшину в підсоленій воді, промиваємо в друшляку і відкидаємо в глибоку миску

Для лагмана локшину можна приготувати вдома самому

Читайте також: Як приготувати італійську пасту вдома

Готуємо соус

  1. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо
  2. У глибокій пательні або сотейнику нагріваємо олію і викладаємо цибулю
  3. М’ясо нарізаємо дрібними кубиками і додаємо в пательню до цибулі. М’ясо з цибулею обсмажуємо на великому вогні протягом 7 хвилин, при цьому постійно помішуючи
  4. Моркву чистимо, нарізаємо на дрібні кубики і відправляємо до м’яса, додаємо томатну пасту і обсмажуємо на маленькому вогні ще приблизно хвилин 10
  5. Солодкий перець і помідори чистимо, нарізаємо дрібними кубиками (перець бажано брати двох кольорів, щоб страва красиво виглядала). Додаємо до м’яса і смажимо 5 хвилин на слабкому вогні
  6. У пательню наливаємо 1,5 – 2 ст. води. Картоплю чистимо, дрібно нарізаємо і додаємо до м’яса. Щоб соус був ароматним, спеції необхідно додати в м’ясо після того як додали воду і картоплю. Соус солимо, перчимо, додаємо трохи цукру, пательню накриваємо кришкою і варимо хвилин 10 на невеликому вогні

Перед подачею на стіл, спагетті заливаємо соусом, посипаємо рубаною зеленню і додаємо часник. Лагман готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Бельгійські вафлі: рецепт
Курячі крокети
Омлет: простий рецепт
Гречаники з грибами
Жульєн з куркою і грибами
Пахлава медова
Білий глег з грушею
Ванільні вафлі
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Макаруни – рецепт печива
Кава по-східному
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)
Спагеті з морепродуктами


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити