Лагман: покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Узбецька кухня
Приготувати лагман вдома просто, якщо знати кілька секретів. Як приготувати лагман з яловичини читайте в нашому покроковому рецепті!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Філе яловичини300 г
Спагетті1 пачка
Картопля3 шт
Цибуля3 шт
Помідори2 шт
Морква1 шт
Солодкий перець2 шт
Томатна паста50 г
Рослинна олія за смаком
Зелень петрушки, кропу і селери за смаком
Часник3 зубчика
Приправи (кінза, кмин, шафран, бадьян, гіркий і солодкий червоний перець) за смаком
Цукор за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати лагман вдома: рецепт

Варимо локшину в підсоленій воді, промиваємо в друшляку і відкидаємо в глибоку миску

Для лагмана локшину можна приготувати вдома самому

Читайте також: Як приготувати італійську пасту вдома

Готуємо соус

  1. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо
  2. У глибокій пательні або сотейнику нагріваємо олію і викладаємо цибулю
  3. М’ясо нарізаємо дрібними кубиками і додаємо в пательню до цибулі. М’ясо з цибулею обсмажуємо на великому вогні протягом 7 хвилин, при цьому постійно помішуючи
  4. Моркву чистимо, нарізаємо на дрібні кубики і відправляємо до м’яса, додаємо томатну пасту і обсмажуємо на маленькому вогні ще приблизно хвилин 10
  5. Солодкий перець і помідори чистимо, нарізаємо дрібними кубиками (перець бажано брати двох кольорів, щоб страва красиво виглядала). Додаємо до м’яса і смажимо 5 хвилин на слабкому вогні
  6. У пательню наливаємо 1,5 – 2 ст. води. Картоплю чистимо, дрібно нарізаємо і додаємо до м’яса. Щоб соус був ароматним, спеції необхідно додати в м’ясо після того як додали воду і картоплю. Соус солимо, перчимо, додаємо трохи цукру, пательню накриваємо кришкою і варимо хвилин 10 на невеликому вогні

Перед подачею на стіл, спагетті заливаємо соусом, посипаємо рубаною зеленню і додаємо часник. Лагман готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Курячий суп з вермішеллю
Місо суп
Томатний суп-пюре
Суп з галушками
ТОП-3 рецепта грибного крем-супу
Суп з грибами
Гарбузовий суп – рецепт покроковий
Суп з галушками по-українськи
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Овочевий суп з цукіні і зеленим горошком
Гороховий суп з копченостями
Суп з фрикадельками і вермішеллю – покроковий рецепт приготування
Зелений борщ з томатом
Борщ: рецепт без м’яса
Рецепт солянки з копченостями

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму