Пісний суп з грибами на мигдальному молоці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Смачний пісний суп, де замість м’ясного бульйона — не менш наваристе та корисне мигдальне молоко, зроблене вручну

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Овочевий бульйон2стакан
Сушені гриби40г
Печериці150г
Олія30г
Борошно30г
Часник2зубчик
Цибуля3шт
Мигдаль300г
Базилікза смаком
Грінкиза смаком
Паприказа смаком
Сільза смаком

Приготування мигдального молока

Мигдаль заливаємо окропом, залишаємо на декілька хвилин та знімаємо шкірку. Заливаємо горіхи 1 літром води кімнатної температури та залишаємо на 12 годин. Потім перебиваємо мигдаль разом з водою в блендері, проціджуємо через марлю та добре віджимаємо. Жмих залишаємо.

Приготування супу

  1. Олію розігріваємо та обсмажуємо в ній борошно до легкого золотистого кольору
  2. Додаємо бульйон, перемішуємо та переливаємо суміш у каструлю. Нагріваємо пару хвилин.
  3. Гриби нарізаємо слайсами, цибулю — напівкільцями. В пательні розігріваємо олію та обсмажуємо цибулю до золотисточті. Додаємо гриби та обсмажуємо до готовності.
  4. Сухі гриби перебиваємо в блендері в крихту
  5. Смажені гриби з цибулею перекладаємо в каструлю та томимо на маленькому вогні 15 хвилин.
  6. В кінці додаємо 250 мл мигдального молока. Суп нагріваємо, та не доводимо до кипіння.

Приготування мигдальної пасти

Мигдльний жмих перебиваємо в блендері з часником та невеликою кількістю мигдального молока. В кінці додаємо базилік. Пасту намазуємо на грінки.

Подаємо суп, приправленний паприкою, сіллю та порошком з сушених грибів, разом з грінками та мигдальному пастою.

Читайте також: Що приготувати на святковий стіл



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пахлава медова
Білий глег з грушею
Ванільні вафлі
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Макаруни – рецепт печива
Кава по-східному
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)
Спагеті з морепродуктами
Домашня панакота: 3 рецепта
Запечена риба у фользі
Овочевий жульєн (Все буде смачно) (відеорецепт)
Яєчний глінтвейн
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити