Пісний суп з грибами на мигдальному молоці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Смачний пісний суп, де замість м’ясного бульйона — не менш наваристе та корисне мигдальне молоко, зроблене вручну

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Овочевий бульйон2стакан
Сушені гриби40г
Печериці150г
Олія30г
Борошно30г
Часник2зубчик
Цибуля3шт
Мигдаль300г
Базилікза смаком
Грінкиза смаком
Паприказа смаком
Сільза смаком

Приготування мигдального молока

Мигдаль заливаємо окропом, залишаємо на декілька хвилин та знімаємо шкірку. Заливаємо горіхи 1 літром води кімнатної температури та залишаємо на 12 годин. Потім перебиваємо мигдаль разом з водою в блендері, проціджуємо через марлю та добре віджимаємо. Жмих залишаємо.

Приготування супу

  1. Олію розігріваємо та обсмажуємо в ній борошно до легкого золотистого кольору
  2. Додаємо бульйон, перемішуємо та переливаємо суміш у каструлю. Нагріваємо пару хвилин.
  3. Гриби нарізаємо слайсами, цибулю — напівкільцями. В пательні розігріваємо олію та обсмажуємо цибулю до золотисточті. Додаємо гриби та обсмажуємо до готовності.
  4. Сухі гриби перебиваємо в блендері в крихту
  5. Смажені гриби з цибулею перекладаємо в каструлю та томимо на маленькому вогні 15 хвилин.
  6. В кінці додаємо 250 мл мигдального молока. Суп нагріваємо, та не доводимо до кипіння.

 

Читайте також: Великий піст 2018 – меню на кожен день

Приготування мигдальної пасти

Мигдльний жмих перебиваємо в блендері з часником та невеликою кількістю мигдального молока. В кінці додаємо базилік. Пасту намазуємо на грінки.

Подаємо суп, приправленний паприкою, сіллю та порошком з сушених грибів, разом з грінками та мигдальному пастою.

Читайте також: Пісний борщ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Дієтичні сирні кульки (фоторецепт)
Весняний салат з черемші і редиски
Кускус з овочами
Деруни без борошна нашвидкоруч
Простий рецепт шарлотки з яблуками і бананами
Лобіо
Буріто з куркою
Кава з кардамоном
Ігриста сангрія
Хумус з буряком
Окрошка з редисом без м’яса
Дієтичні кекси з яблуком та висівками на йогурті
Хумус
Найлегший рецепт торта Наполеон
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити