Пісний борщ


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Пісний борщ може бути навіть смачніше звичайного! Не вірите? Спробуйте цей варіант пісного борщу з овочами та насиченим червоним кольором

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Помідор2шт
Буряк2шт
Морква1шт
Цибуля1шт
Картопля2шт
Капуста0,5кочана
Часник2зубчика
Лавровий лист1шт
Олія2ст.л
Сіль1ст.л.
Цукорза смаком
Оцетза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пісний борщ

Крок 1. Буряк, моркву, картоплю, капусту і цибулю миємо, чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. У помідорів знімаємо шкірку та нарізаємо кубиками, а часник чавимо ножем.

Щоб легко зняти шкірку у помідорів, облийте їх перед окропом, а потім опустіть в холодну воду

Крок 2. У підсолений окроп кладемо картоплю, капусту і ставимо на невеликий вогонь. Цибулю та моркву пасеруємо в розігрітій олії 5 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 3. Додаємо туди половину буряка, цукор і оцет. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин. Буряк, що залишився, відкладаємо в миску, заливаємо 1 ч.л оцту й даємо настоятися.

Сік, що виділиться, зробить колір борщу більш насиченим

Крок 4. Додаємо помідори, солимо і перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 20 хвилин. Після перекладаємо овочі з сковорідки в каструлю, додаємо лавровий лист, доводимо до кипіння на більшому вогні, додаємо часник і вимикаємо.

Даємо пісного борщу настоятися хвилин 10 під кришкою.

Читайте також: Пісний квасолевий суп

Дивіться всі рецепти на Великий піст 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Литовська окрошка з фаршем і сметаною
Окрошка на сироватці
Грибна окрошка на мінеральній воді
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Окрошка з креветками в крижаній чаші (Все буде добре, відео)
Ароматний суп айнтопф
Японський суп Торі рамен
Молочний суп з полуницею
Швидкий сирний суп з сьомгою
Суп з ревеню
Журек – рецепт польського супу
Холодник на мінеральній воді (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею