Салат з яловичини з грибами й селерою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняДень Святого Валентина
Як приготувати смачний і ситний салат з яловичиною, грибами та овочами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичина300 г
Мариновані гриби100 г
Корінь селери1 шт
Лимонний сік0.50 ч.л.
Майонез50 г
Сметана50 г
Мелений перець за смаком
Сіль за смаком
Зелень петрушки5 г
Додати в список покупок

Спосіб приготування

Крок 1. Чистимо й відварюємо корінь селери

Крок 2. Відварюємо яловичину

Якщо це грудинка або стегно, то м’ясо потрібно варити не менше, ніж 2,5-3 години. Якщо ж це лопаткова або крижовий частина тушки — близько 2 годин

Крок 3. Селеру й м’ясо нарізаємо соломкою. Гриби нарізаємо поперек пластинками

Крок 4. Перемішуємо м’ясо, селеру, гриби й скроплюємо лимонним соком

Крок 5. Майонез перемішуємо зі сметаною, злегка солимо, перчимо й заливаємо салат

Крок 6. Салат прикрашаємо гілочкою петрушки й подаємо.

Читайте також: Овочевий салат з морепродуктами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Грецький
Салат Цезар з сьомгою (фоторецепт)
Фруктовий салат з дині та кавуна
Салат Мімоза з сайрою
Салат з яйцями й оселедцем за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Салат з помідорами та сиром моцарела
7 заправок для овочевих салатів
Салат мімоза з яблуками
Салат з крабових паличок з картоплею та морквою
Салат з сухариками і куркою
Салат з перепелиними яйцями і сиром фета
Салат з куркою та баклажанами (фоторецепт)
Салат Цезар з креветками
Салат з консервованої кукурудзи з яблуками і родзинками

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький