Салат з яловичини з грибами й селерою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Як приготувати смачний і ситний салат з яловичиною, грибами та овочами

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яловичина300г
Мариновані гриби100г
Корінь селери1шт
Лимонний сік0.50ч.л.
Майонез50г
Сметана50г
Мелений перецьза смаком
Сільза смаком
Зелень петрушки5г

Спосіб приготування

Крок 1. Чистимо й відварюємо корінь селери

Крок 2. Відварюємо яловичину

Якщо це грудинка або стегно, то м’ясо потрібно варити не менше, ніж 2,5-3 години. Якщо ж це лопаткова або крижовий частина тушки — близько 2 годин

Крок 3. Селеру й м’ясо нарізаємо соломкою. Гриби нарізаємо поперек пластинками

Крок 4. Перемішуємо м’ясо, селеру, гриби й скроплюємо лимонним соком

Крок 5. Майонез перемішуємо зі сметаною, злегка солимо, перчимо й заливаємо салат

Крок 6. Салат прикрашаємо гілочкою петрушки й подаємо.

Читайте також: Овочевий салат з морепродуктами



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити