Салат з яловичини з грибами й селерою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Як приготувати смачний і ситний салат з яловичиною, грибами та овочами

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яловичина300г
Мариновані гриби100г
Корінь селери1шт
Лимонний сік0.50ч.л.
Майонез50г
Сметана50г
Мелений перецьза смаком
Сільза смаком
Зелень петрушки5г
Додати в список покупок

Спосіб приготування

Крок 1. Чистимо й відварюємо корінь селери

Крок 2. Відварюємо яловичину

Якщо це грудинка або стегно, то м’ясо потрібно варити не менше, ніж 2,5-3 години. Якщо ж це лопаткова або крижовий частина тушки — близько 2 годин

Крок 3. Селеру й м’ясо нарізаємо соломкою. Гриби нарізаємо поперек пластинками

Крок 4. Перемішуємо м’ясо, селеру, гриби й скроплюємо лимонним соком

Крок 5. Майонез перемішуємо зі сметаною, злегка солимо, перчимо й заливаємо салат

Крок 6. Салат прикрашаємо гілочкою петрушки й подаємо.

Читайте також: Овочевий салат з морепродуктами



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Салат Цезар – рецепт приготування улюбленої страви
Легкий салат з кабачка з помідором
Простий салат з полуницею, шпинатом і горіхами
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Класичний грецький салат
Салат Цезар з тунцем
Весняний салат з черемші і редиски
Ніжний салат Цезар з індичкою
Салат з редискою і телятиною
Салат Капрезе
Простий салат з редиски, сметани і яйця
Смачні салати до шашлику: ТОП 3 рецепта
Легкий салат з малосольною рибою (фоторецепт)
Вегетаріанський цезар (фоторецепт)
Цезар по-американськи


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею