Як приготувати салат Цезар з копченою куркою
- Викладаємо курячі шматочки в невелику миску. Заливаємо ¼ склянки соусу, перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо маринуватися мінімум на годину.
- Викладаємо хлібні кубики на деко, скроплюємо оливковою олією, присипаємо сіллю і перцем. Перемішуємо і відправляємо в духовку на 10 хвилин підсмажитися. Охолоджуємо перед вживанням.
- Збризгуємо гриль оливковою олією, насаджуємо промаринуватися курку на дерев’яні шпажки і обсмажуємо їх з усіх боків (близько 10 хвилин).
- Викладаємо листя салату на блюдо. Викладаємо шпажки з куркою, висипаємо сухарики і присипаємо тертим пармезаном. Солимо і перчимо. Салат Цезар готовий!
Читайте також: Салат Цезар (фотороцепт)
Читайте також: Романтичний вечір – що приготувати