Салат Жовта Свинка
- Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Чекаємо, поки овочі охолонуть. Чистимо їх.
- Цибулю дрібно нарізаємо. Заливаємо її окропом, залишаємо на 10 хвилин. Потім воду зливаємо, цибулю промиваємо в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчила).
- Моркву натираємо на дрібній тертці.
- Картоплю теж натираємо на дрібній тертці.
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- Білки та жовтки натираємо окремо на дрібній тертці.
- З риби зливаємо олію і розминаємо виделкою.
- На дно салатниці з прозорим склом викладаємо шарами: 1) риба + майонез, 2) білки + майонез; 3) морква + майонез; 4) цибуля + майонез; 5) картопля + сіль, перець + майонез. Останній шар посипаємо тертим жовтком.
- Прикрашаємо новорічний салат: із підсмажених тостів робимо вушка та п’ятачок, із оливок — очі. Також оливками можна прикрасити наш новорічний салат.
ГОТУЄМО З НАМИ
Вегетаріанське меню на Новий рік 2019
Читайте також меню на Новий рік 2019.