Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичина | 300 г | |
Гранат | 1 шт. | |
Гриби | 200 г | |
Цибуля | 100 г | |
Буряк | 200 г | |
Морква | 200 г | |
Яйця | 2 шт. | |
Сметана | 300 г | |
Сіль | за смаком | |
Перець | за смаком | |
Додати в список покупок
Як приготувати Гранатовий браслет з яловичиною
- Відварюємо яловичину до готовності. Охолоджуємо та нарізаємо невеликими скибочками.
- Овочі відварюємо, очищуємо від шкірки та натираємо на тертці окремо.
- Яйця відварюємо й очищуємо від шкаралупи, їх також натираємо на тертці.
- Гриби очищуємо та дрібно нарізаємо.
- Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Цибулю з грибами тушкуємо 10 хвилин у пательні під кришкою з 1 ст. л. сметани.
- У сметану додаємо дрібку солі та чорного перцю і збиваємо міксером до густої консистенції.
- Викладаємо шари на тарілці навколо склянки (кожен шар змащуємо тонким шаром збитої сметани та трохи підсолюємо): 1 шар — яловичина + сметана; 2 шар — цибуля з грибами + сметана; 3 шар — морква + сметана; 4 шар — буряк + сметана; 5 шар — яйця + сметана.
- Обкладаємо салат зернами граната з усіх боків.
- Кладемо салат у холодильник для просочення і застигання. Коли салат застигне, витягуємо склянку.