Салат Жовта свинка
Інгредієнти:
- риба в олії (консервована) – 200 г;
- картопля – 300 г;
- морква – 200 г;
- цибуля – 150 г;
- яйця – 4 шт.;
- майонез – за смаком;
- тости хлібні – 3 шт.;
- оливки – за смаком.
Спосіб приготування
Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Чекаємо, поки охолоне та чистимо. Цибулю дрібно нарізаємо. Заливаємо її окропом, залишаємо на 10 хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Салат Гніздо глухаря
Інгредієнти:
- курка (філе) – 500 г;
- яйця – 5 шт.;
- картопля – 500 г;
- цибуля – 100 г;
- огірок свіжий – 250 г;
- зелень – за смаком;
- майонез – за смаком;
- перепелині яйця – 3-4 шт.
Спосіб приготування
Куряче філе відварюємо до готовності (варимо близько 20 хвилин після закипання). Охолоджуємо. Дрібно нарізаємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Салат з сухариками Королівський
Інгредієнти:
- крабові палички – 240 г;
- сир твердий – 300 г;
- сухарики – 100 г;
- яйця – 4 шт.;
- лимон – 0,5 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Крабові палички довільно нарізаємо. Яйця відварюємо круто. Потім охолоджуємо їх, чистимо та подрібнюємо. Продовження рецепта читайте тут.
Салат з ананасами, куркою і грибами
Інгредієнти:
- курка (філе) – 1 шт.;
- ананаси консервовані – 150 г;
- печериці – 150 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Відварюємо куряче філе та нарізаємо його невеликими кубиками. Гриби та цибулю нарізаємо й обсмажуємо на рослинній олії до готовності. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Салат із кальмарів
Інгредієнти:
- кальмари – 2 шт.;
- огірок свіжий – 2 шт.;
- кукурудза консервована – 1 банка;
- яйця – 2 шт.;
- майонез – за смаком;
- зелень – за смаком.
Спосіб приготування
Кальмари відварюємо в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Охолоджуємо та нарізаємо півкільцями. Варені яйця нарізаємо тонкими смужками. Продовження рецепта читайте тут.