Вальдорфский салат («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кедровые орешки 0.00 по вкусу
Мед 1 ч.л.
Оливковое масло 1 ч.л.
Лимонный сок 1 ст.л.
Яблоко крупное1 шт
Фета или брынза200 г
Арбузная мякоть 200 г
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Мякоть арбуза, яблоко и фету нарезаем большими кубиками размером 2Х2 см. Чередуя разные продукты, выкладываем из них кубик-рубик. Поливаем салат смесью лимонного сока, меда и оливкового масла. По желанию — подсаливаем. Посыпаем кедровыми орешками и подаем.


Еще рецепты салатов

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат з куркою і кукурудзою
Салат Мімоза з рисом
Салат з крабовими паличками і помідорами
Салат з креветками і яйцем
Салат з кальмарами і грибами
Салат з куркою
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Крабовий салат з капустою
Салат Мімоза з маслом і сиром
Грецький салат з пекінською капустою
Салат Цезар з куркою та сухариками
Салат із зеленого горошку, яєць і молодої картоплі
Як приготувати крабовий салат з огірком?
Як приготувати салат Мімоза з картоплею?
Як приготувати салат Цезар з сьомгою?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму