Салат по-швейцарски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Отжимаем сок из лимона, добавляем в него соль и пряные травы. Лук нарезаем кубиками и заливаем лимонным соком. Оставляем на 10-15 минут. Салат  рвем крупными кусочками, добавляем лук, кусочки орехов, маслины, поливаем маринадом, оливковым маслом и посыпаем сухариками.  

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Салат листовой50г
Салат Айсберг50г
Руккола50г
Сухарики пшеничные50г
Лук крымский синий2шт
Лимон1шт
Маслины (без косточек)200г
Орехи грецкие100г
Масло оливковое0по вкусу
Соль0по вкусу
Смесь пряных трав0по вкусу
Сахар0по вкусу

Отжимаем сок из лимона, добавляем в него соль и пряные травы. Лук нарезаем кубиками и заливаем лимонным соком. Оставляем на 10-15 минут.

Салат  рвем крупными кусочками, добавляем лук, кусочки орехов, маслины, поливаем маринадом, оливковым маслом и посыпаем сухариками.

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Листя салату з лососем і кальмарами під соусом Міцукан
Салат з маслин і селери
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Вінегрет з авокадо
Салат з синьою капустою, морквою та куркою
Вінегрет з куркою в мультиварці
Салат з буряка з хріном від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Теплий салат з телячої печінки, яблук та ананаса
Салат з яловичини з грибами й селерою
Пісні салати на новий рік 2018 – ТОП-3 рецепта
Олів´є з язиком та яйцем пашот (Все буде смачно) (відеорецепт)
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Торт-салат оселедець під шубою (Все буде смачно) (відеорецепт)
М’ясні салати на Новий рік 2018: ТОП-5


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити