Олів’є по-мексиканськи
Складові:
- Часник – 2 зубчики;
- Сир фета – 100 г;
- Йогурт – 150 г;
- Перець чилі – за смаком;
- Зелень рубана (петрушка, кріп) – на смак;
- Горошок консервований – 250 г;
- Авокадо – 1 шт .;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
- Печериці марінованнние – 300 г;
- Морква варена – 2 шт .;
- Яйця варені – 8 шт .;
- Сіль за смаком
Рецепт оригінального салату олів’є з авокадо читайте тут
Салат з креветками і авокадо під соусом песто
Складові:
- креветки (варені) – 300 г;
- авокадо – 1 шт .;
- салат Айсберг – 5 листів;
- оливкова олія – 1/4 чашки;
- соус Песто – за смаком.
Спосіб приготування
- Салат нарізаємо смужками, авокадо – кубиками. Чистимо креветки.
- Готуємо соус Песто: базилік обполіскувати прохолодною водою і відокремлюємо листя від стебел.
Продовження рецепта читайте тут.
Рибний салат з авокадо
Складові:
- Авокадо – 2 шт .;
- Цибуля-шалот – 1 шт .;
- Вершковий сир – 100 г;
- Сьомга с / с – 200 г;
- Очищені варені креветки – 15 г;
- Сухарі з білого хліба – 4 ст. л .;
- Помідор – 1 шт .;
- Листовий салат – за смаком;
- Петрушка – за смаком;
- Оливкова олія – за смаком;
- Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування дивіться тут