Листковий салат з куркою
Як приготувати листковий салат з куркою
- Куряче філе солимо, перчимо, загортаємо в харчову плівку і відварюємо в киплячій воді 30-40 хвилин. Знімаємо плівку і нарізаємо філе кубиками.
- Цибулю дрібно нарізаємо, заливаємо теплою водою. Додаємо в воду оцет (2 ст.л.) і цукор (1 ст.л.). Залишаємо на 15 хвилин. Потім воду зливаємо, а цибулю віджимаємо.
- Мариновані гриби нарізаємо невеликими шматочками.
Список інгредієнтів та продовження рецепта читайте тут
Салат Мімоза: класичний рецепт
СКЛАДОВІ
- Рибні консерви в олії – 1 банка;
- Твердий сир – 100 г;
- Яйця – 5 шт .;
- Вершкове масло – 100 г;
- Цибулина – 1 шт .;
- Майонез – 250 г
Покроковий рецепт приготування читайте тут
Cалат Шуба
Складові:
- філе оселедця – 300 г,
- картопля – 300 г,
- буряк – 300 г,
- морква – 300 г,
- цибуля – 150 г,
- майонез – 200 г,
- сіль за смаком
Спосіб приготування
- Варимо буряк, картоплю, моркву до готовності. Після того, як вони охолонуть, чистимо.
- Чистимо та нарізаємо цибулю.
- Оселедець нарізаємо маленькими шматочками.
- Решту овочів натираємо на дрібній тертці.
- На дно тарілки рівномірним шаром викладаємо картоплю і змащуємо її майонезом.
- Потім викладаємо шарами оселедець, змащуємо майонезом, цибулю, змащуємо майонезом, моркву, змащуємо майонезом, буряк.
- Прикрашаємо зеленню.
Класичний рецепт салату Гранатовий браслет
Інгредієнти:
- курка (філе) – 300 г;
- цибуля – 2 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- буряк – 2 шт.;
- волоські горіхи – 50 г;
- гранат (великий) – 1 шт.;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Куряче філе відварюємо і дрібно нарізаємо. Цибулю дрібно подрібнюємо і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Класичний рецепт салату Грибна поляна
Інгредієнти:
- печериці мариновані – 500 г;
- яйця – 3 шт.;
- морква – 2 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- сир – 150 г;
- цибуля – 1 шт.;
- курка (філе) – 300 г;
- сметана – 10 ст. л.;
- гірчиця – 4 ст. л.
Спосіб приготування
Куряче філе проколюємо зубочисткою, маринуємо в суміші олії, соєвого соусу та чорного меленого перцю на 30 хвилин під плівкою. Продовження рецепта читайте за посиланням.