Соус вишневый


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вишня без косточек500г
Сахар200г
Вино белое200г
Крахмал1ч.л.
Вода100г
Додати в список покупок

Вишню заливаем вином, добавляем сахар и варим до готовности. Затем в отвар добавляем крахмал, разведенный водой, доводим смесь до кипения, сразу после чего снимаем с огня и даем остыть. Соус готов.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Грецький соус Цацики
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Томатний маринад для телятини з хріном
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Гострий соус до шашлику
Маринад для печериць на мангалі
Домашній майонез Провансаль за 3 кроки
Соус з тахіні
Імбирний соус (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт густого клубничного варенья, рецепт густого клубничного варенья пошагово, состав густого клубничного варенья, как готовить густое клубничное варенье, как приготовить густое клубничное варенье пошагово, густое клубничное варенье рецепт
Густе полуничне варення
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою