Майонез творожный

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Творог мелкозернистый100 г
Молоко100 мл
Масло растительное5 ст.л.
Соль0.00 по вкусу
Сахар0.00 по вкусу
Лимонный сок2 ст.л.
Додати в список покупок

Творог смешиваем с молоком и маслом, полученную смесь хорошо взбиваем, после чего добавляем по вкусу соль и сахар, затем вливаем лимонный сок. Все еще раз хорошо вымешиваем – и соус готов

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак
Сацебелі
Сливовий соус з розмарином
Пікантний соус із зелених помідорів
Ткемалі — рецепт сливового соусу
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка