Соус для запеченной сёмги


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Мука пшеничная 50г
Масло сливочное50г
Сливки300мл
Вино белое сухое100мл

Муку пассеруем на сливочном масле, готовую массу слегка охлаждаем. Затем разводим сливками, добавляем вино и варим в течение 8-10 минут до загустения.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Вегетаріанський майонез без яєць
Соус Теріякі – рецепт приготування
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Соус Бер Блан — покроковий рецепт
Сальса — рецепт соусу
Класичний соус бешамель
Медова заправка (фоторецепт)
Горіховий соус (фоторецепт)
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити