Борщ ялтинский

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Капуста белокочанная60 г
Картофель130 г
Свекла красная60 г
Сметана15 г
Томат-пюре40 г
Вода500 мл
Соль0.00 по вкусу
Зелень петрушки0.00 по вкусу
Укроп0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Заливаем 400 мл воды нарезанную капусту и картофель. Свеклу шинкуем и отвариваем в подсоленной воде (100мл) в отдельной емкости, затем вливаем ее вместе с отваром в овощной бульон. Добавляем в борщ пассерованную на растительном масле муку, сметану, рубленый укроп, петрушку, томат-пюре, соль. Стоит учесть, что к концу варки в борще овощного бульона должно оставаться 300-350 г (одна порция).

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном
Зелений борщ зі щавлем і буряком
Крем-суп із топінамбура
5 грибних крем-супів, які зігріють вас цієї осені

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо