Борщ из свиной грудинки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Грудинка свиная110 г
Свекла150 г
Лук репчатый20 г
Масло топленое10 г
Мука5 г
Квас свекольный200 г
Вода200 г
Зелень0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Свеклу нарезаем соломкой, солим, сбрызгиваем свекольным квасом, перемешиваем. Свиную грудинку нарезаем кусочками, обжариваем на сковороде на хорошо разогретом топленом масле вместе с нашинкованным луком и свеклой, затем все это смешиваем с поджаренной мукой. Перекладываем в кастрюлю, заливаем борщ свекольным квасом и водой, варим борщ 1.5 часа. В конце варки добавляем в борщ лавровый лист, перец, соль. Подаем борщ на стол, посыпав мелко нарубленной зеленью.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном
Зелений борщ зі щавлем і буряком
Крем-суп із топінамбура
5 грибних крем-супів, які зігріють вас цієї осені

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо